Bonusta lainoista?

Bonuskortit ovat meille suomalaisille tuttuja jokapäiväisissä ostoksissa, mutta nykyään voit saada bonusta tai ostohyvitystä myös kulutusluotoista. Laina Nyt -sivustolta löydät useita lainapalveluita, joista saat bonusta. Bonusten kerääminen on erittäin helppoa ja onnistuu keneltä tahansa.

Pääset keräämään bonusta Bonari.fi -palvelussa. Rekisteröidy Bonariin ja hae laina normaalisti. Bonukset saat Bonari.fi –tilillesi, josta voit nostaa ne rahana pankkitilillesi, kun nostorajasi on täyttynyt. Nostoraja on 15 tai 50 euroa riippuen siitä, minkä kokoisen aloitusbonuksen olet valinnut. Bonariin rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä palvelun käyttökään maksa mitään.

Jos haet esimerkiksi Joustolainalta 2000 euron lainan, saat bonusta 1,2% eli 24 euroa rahana tilillesi. Bonuslainat ovat siis vielä ilmoitettua edullisempia, kun haet bonuksen Bonarin kautta ja saat osan rahoista takaisin. Bonusta saat kaikista Bonari.fi:n kulutusluotto tai pikavippi -palveluiden lainoista.

Lainasta maksettava bonus voi olla euromääräinen tai prosentuaalinen. Euromääräinen bonus on aina samankokoinen riippumatta siitä, millaisella summalla lainaat tai teet verkko-ostoksia. Prosentuaalinen bonus on tietty prosenttiosuus lainan tai ostoksen summasta.

Vipistä tai luotosta voi saada bonusta varsin mukavasti, sillä joistakin lainapalveluista bonusta saa jopa 10 – 15 euroa riippumatta siitä, paljonko lainaa ottaa. Useimmiten bonuksia maksetaan ainoastaan hyväksytyistä lainahakemuksista.

Laina Nyt -sivustolta löydät kymmeniä tunnettuja suomalaisia pikavippi- ja kulutusluottopalveluita. Kaikista etusivulla listatuista lainapalveluista voi saada bonusta lainoista. Bonusten hankkiminen on helppoa ja vaivatonta, eikä vaadi minkäänlaista erityisosaamista.

Pikavipeistä, kulutusluotoista tai mistä tahansa tavallisesta verkko-ostoksesta saatava bonus tunnetaan myös ostohyvityksenä. Jos haluat saada tilillesi bonusta tai ostohyvitystä, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi bonuksia tarjoavaan palveluun ja tehdä ostokset tai hakea lainat palvelun kautta. Muuten verkko-ostosten tekeminen tai kulutusluoton tai pikavipin hakeminen tapahtuu täsmälleen samalla tavalla kuin normaalistikin.

Haettuasi lainaa tai ostettuasi verkkokaupasta saat ilmoituksen, kun tekemäsi osto on kirjattu Bonariin ja kun bonus on hyväksytty. Näet keräämäsi rahat bonustililläsi, ja kun olet kerännyt riittävästi, voit nostaa rahat tavalliselle pankkitilille ja käyttää ne miten haluat. Bonusten kerääminen on näppärä tapa saada lainasta tai nettiostoksista hieman lisäalennusta.