Lainaa nopeasti netistä

Nopsalaina on Bigbankin rahoitustuote ja se tarjoaa vakuudetonta luottoa jopa 40 000€ lainahakijalle. Lainan korko saattaa olla alimmillaan vain 8,9%. Vuosikorko määräytyy kuitenkin yksilöllisesti ja vaihtelee asiakkaista riippuen. Takaisinmaksuaikaa asiakkaalle voidaan myöntää enintään kymmenen vuotta.

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Jos lainaa haetaan yksin, silloin lainaa voidaan myöntää enintään 10 000€ 72 kuukauden takaisinmaksuajalla. Kun hakijoita on kaksi, silloin lainaa on mahdollista myöntää täysimääräisesti 20 000€ 120 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Asiakas voi määrittää ennen hakemista lainasumman ja takaisinmaksuajan. Lainalaskuri näyttää silloin alustavasti millaisia kuukausieriä asiakas joutuu maksamaan laina-ajan. Kun asiakas on lähettänyt lainahakemuksen, hän saa heti lainapäätöksen, joka on alustava. Asiakkaan luottotiedot tarkastetaan myös, kun hakemus on lähetetty. Lopullisen lainapäätöksen hän saa, kun hakemus ja asiakaspalveluun toimitetut tulotodistukset on tarkastettu. Lainasopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja rahat ovat sen jälkeen maksussa lainanhakijan tilille.

Nopsalainan tarjoamat vakuudettomat lainat maksetaan takaisin kuukausittain erissä. Asiakas voi hakea kaksi lyhennysvapaata kuukautta joka vuosi ilman lisäveloitusta. Mikäli takaisinmaksu viivästyy, siitä saattaa koitua Maksumuistutusmaksu. Lisäkuluja asiakkaalle koituu myös, jos lasku siirtyy perintään.

Bigbank on virolainen vuonna 1994 perustettu pankki ja se tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja Suomessa mm. Nopsalaina-sivuston välityksellä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *