Pikavippi heti tilille

Vippi.org -palvelu tarjoaa pienlainaa, joka voi olla suuruudeltaan 100€, 200€ tai 300€. Vippi on vakuudeton eikä lainanottoon takaajia tarvita. Takaisinmaksuaikaa pikavipillä on puoli vuotta ja korko on 49,59%, joka sisältää kaikki kulut, kun vain laina on maksettu eräpäivään mennessä.

Pikavippiä myönnetään 18 vuotta täyttäneelle Suomessa vakituisesti asuvalle Suomen kansalaiselle. Hakijan luottotiedot tarkastetaan myös.

Pikavippiä voit hakea Vippi.org sivustolta löytyvästä OPR-Online -palvelusta. Tunnistaudut aluksi joko verkkopankkitunnuksilla tai matkapuhelimella. Mikäli olet jo saanut henkilökohtaisen PIN-koodin, voit hakea lainaa myös ihan tekstiviestillä. Tekstiviesteistä maksat vain normaalin tekstiviestimaksun. Lainapäätöksen saat heti ja rahat maksetaan tilillesi heti, tai asiakaspalvelun avauduttua.

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa maksuerissä, joista asiakas saa laskun kotiin. Omat tiedot voi myös tarkastaa OPR-Online -palvelusta, jossa on mahdollista myös muuttaa laskujen eräpäivää lisämaksusta.

Hae vippi heti tilille

Pikavippiä myöntää OPR-Vakuus Oy, joka on toiminut vuodesta 2005 lähtien. Sillä on yli 300 000 asiakasta ja se on tarjonnut yli miljoona erilaista pienlainaratkaisua asiakkaille. OPR-Vakuus Oy:n muut rahoitustuotteet ovat Everyday joustoluotto ja Ostoraha kulutusluotto.

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8 – 22. Tavoitat asiakaspalvelun puhelimen lisäksi myös sähköpostilla ja nettisivuilla chat-palvelun kautta. Pikavipin laskuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä laskutusasiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostilla arkipäivisin virka-aikaan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *